Visie

Mijn werkwijze is gericht op het individu. Iedereen is anders en iedereen heeft andere behoeften dus voor iedereen is er een andere manier om hun doelen te bereiken. Wat ik als doel heb is om de cliënt te helpen en te begeleiden om zelf in staat te zijn te verbeteren. Mijn sessies zijn heel interacief. Ik wil ook veel van de cliënt horen en samen met de cliënt op zoek gaan naar de oplossing.

Mijn werkwijze bestaat uit drie onderdelen.

1 bewustwording

2 leren

3 verbeteren

In eerste instantie is het van groot belang dat de cliënt bewust wordt van wat er scheelt en van wat hij of zij voor rol speelt. Pas als je bewust bent van je gedachten en je gevoelens, kun je ze veranderen.

Na de bewustwording, wordt er gewerkt aan het aanleren van verschillende technieken om te kunnen verbeteren of om het probleem op te lossen.

Na het leren, is het de bedoeling dat de cliënt hard aan de slag gaat om de vaardigheden te trainen. Wanneer er voldoende getraind is en van mij uit voldoende feedback is geleverd, zullen de nieuwe technieken in de praktijk toegepast kunnen worden en kan er gepresteerd worden.

 

P1120129