Workshop voor de underdog

Tijdens deze workshop wordt er op interactieve wijze aandacht besteed aan de omgang met het zijn van de underdog. Deze workshop is bedoeld voor alle verenigingen die het gevoel hebben niet serieus te worden genomen door de grotere bekendere clubs in hun sport. De workshop bestaat uit drie delen.

Er wordt stilgestaan bij de voordelen van de underdog en er wordt gekeken wat juist de positieve en kenmerkende eigenschappen van de club zijn en hoe die optimaal benut kunnen worden.

Het tweede deel van de workshop gaat over het bereiken van de ideale prestatietoestand. Aan de hand van verschillende oefeningen en theorie wordt er kennisgemaakt met de visualisatie en zelfspraak.

Tot slot zal er worden stilgestaan bij de psychologische rol van de warming up en zullen er tips worden gegeven over hoe de mentale invulling van de warming up kan worden verbeterd.

De workshop duurt tussen anderhalf en twee uur. De kosten voor deze workshop zijn €250,00 excl. BTW en excl. reiskostenvergoeding.

Boekt u de workshop in januari, februari of maart dan kunt u gebruik maken van het speciale nieuwjaarsaanbod en krijgt u de workshop voor €200,00 excl. !