Wat u kunt verwachten

Bij mentale training wordt er heel specifiek gekeken naar wat men op mentaal vlak wilt verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan te veel of te weinig spanning, te weinig concentratie, negatieve gedachten, een gebrek aan zelfvertrouwen of faalangst. Met al dit soort problemen en nog veel meer kan Training Etcetera u helpen.

Elk trainingstraject zal specifiek op maat gemaakt worden. De inhoud van de trainingen zal onder andere bestaan uit een intakegesprek, het aanleren van mentale vaardigheden, het bespreken van vragenlijsten, maar Training Etcetera biedt u ook de kans om even lekker te spuien en alles wat u dwarszit te kunnen uiten.

Naast de sessies face-to-face sessies bij Felix Sion, bij u thuis of op locatie biedt Training Etcetera u ook de mogelijkheid tot begeleiding op afstand. Heeft u behoefte om iets te bespreken, te vertellen of te vragen, maar heeft u geen tijd om een afspraak te maken. Bij Training Etcetera kunt u ook via e-mail, skype, telefoon of welke andere communicatievorm u maar wilt, 24-uur per dag begeleiding krijgen!