Workshops

Workshop voor de underdog

Tijdens deze workshop wordt er op interactieve wijze aandacht besteed aan de omgang met het zijn van de underdog. Deze workshop is bedoeld voor alle verenigingen die het gevoel hebben niet serieus te worden genomen door de grotere bekendere clubs in hun sport. De workshop bestaat uit drie delen.

Er wordt stilgestaan bij de voordelen van de underdog en er wordt gekeken wat juist de positieve en kenmerkende eigenschappen van de club zijn en hoe die optimaal benut kunnen worden.

Het tweede deel van de workshop gaat over het bereiken van de ideale prestatietoestand. Aan de hand van verschillende oefeningen en theorie wordt er kennisgemaakt met de visualisatie en zelfspraak.

Tot slot zal er worden stilgestaan bij de psychologische rol van de warming up en zullen er tips worden gegeven over hoe de mentale invulling van de warming up kan worden verbeterd.

De workshop duurt tussen anderhalf en twee uur. De kosten voor deze workshop zijn €250,00 excl. BTW en excl. reiskostenvergoeding.

Boekt u de workshop in januari, februari of maart dan kunt u gebruik maken van het speciale nieuwjaarsaanbod en krijgt u de workshop voor €200,00 excl. !

 

 

Workshop teambuilding

De workshop teambuilding draait zoals het woord al zegt om het bouwen aan het team.

Vanuit de zelf-determinatie theorie wordt er gesteld dat de drie basisbehoeftes van de mens: competentie (ik kan het), autonomie (ik kan het zelf) en verbondenheid (ik hoor erbij). Aan de hand van deze drie behoeften wordt er gekeken hoe de samenwerking in het team kan worden verbeterd.

De nadruk binnen een team is het bewust worden van het feit dat iedereen anders is, beseffen dat juist die verschillen de kracht vormen van het team en accepteren dat de verschillen er zijn. Aan de hand van diverse oefeningen zal het team leren om elkaars verschillen te beseffen, te accepteren en te waarderen en zullen ze beter leren communiceren en samenwerken.

In deze teambuilding workshop wordt er met name aandacht besteed aan doelen stellen, communicatie, samenwerking en het ‘wij’-gevoel. Deze workshop zou uitstekend kunnen passen in de voorbereiding op het komende seizoen. De kosten voor de workshop zullen €200,00 (excl. BTW en reiskosten) zijn, maar als aanbieding voor het nieuwe seizoen kan ik u deze workshop aanbieden voor maar liefst €150,00 (excl. BTW en reiskosten). Deze actie loopt tot en met 1 september. De workshop duurt tussen de 1,5 en 2 uur. Specifieke thema’s die voor uw team van groot belang zijn, kunnen altijd in de workshop geïmplementeerd worden.

Heeft u interesse of vragen? Neemt u dan contact op door hier te klikken.

 

 

 

Workshop examenstress

 

Heb je dat ook wel eens? 3 weken voor de toets begint het al. Dat vervelende gevoel van die examenweek. Je hebt een goede planning gemaakt en hebt elke dag ontzettend veel geleerd. Je hebt alles gedaan wat je kon doen en toch word je de dag van de toets wakker met een brok in je keel. Hoe dichterbij de toets komt, hoe vervelender dit gevoel wordt. Je begint te zweten, je hebt buikpijn en je hart klopt sneller dan normaal. Eenmaal als de toets wordt uitgedeeld en je weet de eerste vraag niet meteen, raak je in paniek. Allerlei gedachten schieten door je kop: ‘Hoe kan dit? Ik kende het toch allemaal? Straks heb ik weer een onvoldoende.’

Is dit herkenbaar? Heb je ook wel eens last van examenstress? Dan is deze workshop iets voor jou!

Gedurende deze workshop leer je verschillende technieken om je te helpen je rust en je focus te bewaren voor en tijdens de toets. Er wordt aandacht besteedt aan ademhaling, gedachtencontrole, visualisatie en concentratie. Met behulp van deze oefeningen leer je om met meer zelfvertrouwen en minder stress je examens te maken.